Αποδοτικά σχέδια μάρκετινγκ
Μετρήστε τα αποτελέσματα και αυξήστε την κερδοφορία σας
Marketing and the Bottom Line (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-427-4
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 4/2004
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 19.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 333 σελ.
Περιγραφή

Ξέχασε όλα όσα ξέρεις για το μάρκετινγκ, τις περίπλοκες αναλύσεις, τις φανταχτερές παρουσιάσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν σχέση με τα μετρητά και την ταμειακή ρευστότητα. Θα μάθεις πως μπορείς να βρεις από πού πηγάζει και πώς να αποκτήσεις ένα μεγαλύτερο μερίδιό της, ή πώς μπορείς να ξοδέψεις αποδοτικά έχοντας ως στόχο τη μελλοντική της αύξηση.
Αν και αυτά μπορεί να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν σε μία επιχείρηση, οδηγούν σε λειτουργίες μετρήσιμες, βασιζόμενες στα αποτελέσματα. Εντούτοις, για πολλά χρόνια, ενώ τα άλλα τμήματα της επιχείρησης αποτελούσαν αντικείμενο ενδελεχούς και εξονυχιστικής έρευνας όσο αφορούσε στη συνεισφορά τους, στα κέρδη και στην τελική αξία του μετόχου, το μάρκετινγκ ήταν σε θέση να αυτοσαρκάζεται, μη γνωρίζοντας ποιο από το 50% της λειτουργίας του ήταν αυτό που επέφερε τα επιθυμητά για την εταιρεία (και τους μετόχους) αποτελέσματα.
Όχι πλέον. Το μάρκετινγκ δεν αποτελεί ειδική περίπτωση, δεν είναι διαφορετικό και σίγουρα δεν είναι αδύνατη η μέτρησή του. Το μάρκετινγκ είναι μία επένδυση. Εάν δεν μπορέσεις να μετρήσεις τις επιπτώσεις του, τότε θα χάσεις τα χρήματά σου. Εδώ, για πρώτη φορά, παρουσιάζεται ένα βιβλίο το οποίο εξηγεί το "γιατί", όπως και το "τι" και το "πως" των μετρήσιμων μονάδων του μάρκετινγκ.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:54