Απαντήσεις σ' ερωτήματα ηλεκτρολόγων
Ορθή αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων των ηλεκτρολόγων
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-8301-39-9
Κάπος Μιλτ. Μ., Αθήνα, 2/2009
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 12.72 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 230 γρ, 128 σελ.
Περιγραφή

Τα τελευταία 40 χρόνια οι παλιοί μαθητές μου με βομβαρδίζουν μ` ερωτήσεις τόσο πάνω σε λεπτομέρειες κατασκευής όσο και σε θέματα σχέσεών τους με τους πελάτες τους. Πολλοί απ` αυτούς ρωτάνε ακόμη τόσο για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα όσο και για την ισχύουσα ηλεκτρολογική νομοθεσία.

Αφού πέρασαν τα πρώτα 20 χρόνια και οι παλιοί μου μαθητές ξεπέρασαν τις 3000 σκέφθηκα να δημοσιεύω στην επαγγελματική τους εφημερίδα "Εγκαταστάτης" τις ερωτήσεις τους με τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όμως με την πάροδο του χρόνου οι ερωτήσεις άλλοτε νέες κι άλλοτε επαναλαμβανόμενες κέντρισαν το ενδιαφέρον φίλων μηχανικών και καθηγητών κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης και άρχισαν οι πιέσεις τους να ενταχθούν αυτές οι ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις σ` ένα νέο βιβλίο μου.

Οι πιέσεις τις τελευταίας πενταετίας ήταν εκείνες που με οδήγησαν στη σκέψη συγγραφής αυτού του βιβλίου.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δε θα ήταν δυνατή η καταχώρηση όλων των ερωτήσεων αφού όλες ήταν προφορικές και στην πράξη δεν ήταν δυνατή η καταγραφή τους.

Ακόμη κι αν η καταγραφή και οι απαντήσεις ήταν ηχογραφημένες δε θα ήταν δυνατή η ένταξή τους σ` αυτό το βιβλίο αφού οι διαστάσεις του δε θα διευκόλυναν στην ανάγνωσή του.

Κάτω απ` αυτές τις συνθήκες περιορίστηκα στις κυριότερες απ` αυτές ώστε ν` αποτελέσουν ένα εύχρηστο βιβλίο που να μπορεί να βοηθήσει τους αναγνώστες επί των καθημερινών θεμάτων τους. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)