Ακίνητοι... νηστεία
Νόστιμες, υγιεινές και οικονομικές νηστίσιμες συνταγές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-99039-2-9
Foodmusic, Θεσσαλονίκη, 5/2011
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 6.97 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 150 γρ, 108 σελ.
Περιγραφή

Αυτό δεν είναι ένα ακόμα βιβλίο με νηστίσιμες συνταγές. Πρόκειται μία φιλοσοφία που βλέπει τη νηστεία από μία διαφορετική οπτική ματιά. Μία φιλοσοφία που προτείνει να βάλουμε τη νηστεία στη ζωή μας για λόγους υγείας, οικονομίας και οικολογίας, ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις και οικογενειακές προτροπές. Η νηστεία έχει πολλά θετικά:

- Προάγει την παραδοσιακή Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή.
- Είναι Οικονομική και Οικολογική Διατροφή.
- Ενδυναμώνει το Σώμα και αυξάνει την Ενέργεια.
- Θεραπεύει από ασθένειες και βελτιώνει την Υγεία.
- Βελτιώνει την Ψυχολογία και τη Διάθεση.

Με αυτό το βιβλίο θα μάθεις πολλές πληροφορίες για τη νηστεία. Θα διαβάσεις τι σημαίνει "αληθινή" νηστεία, πώς η νηστεία σε βοηθάει να αποτοξινωθείς, τα οφέλη της νηστείας και τους λόγους που αξίζει να τη βάλεις στη ζωή σου. Θα μάθεις επίσης χρήσιμες συμβουλές για σωστή και ισορροπημένη νηστεία μέσα από τον δεκάλογο της νηστείας.

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις επίσης υπέροχες απλές, υγιεινές και οικονομικές συνταγές με τις οποίες μπορείς εύκολα να νηστεύεις ολόκληρο το χρόνο! Οι συνταγές αυτές είναι ιδανικές για να τις χρησιμοποιείς είτε σε περιόδους νηστείας, είτε σε σταθερή βάση μερικές μέρες της εβδομάδας, είτε μετά από μεγάλο φαγοπότι για να αποτοξινωθείς.

Στην ιστοσελίδα nistisima.gr μπορείς να παρακολουθήσεις ένα δωρεάν μάθημα Νηστείας γύρω από την φιλοσοφία αυτού του βιβλίου. Στη Μαγική Κουζίνα (magikikouzina.gr) μπορείς να δεις σε βίντεο κάποιες συνταγές.

Add: - Upd: