WarCraft: Θρύλοι
Οι έκπτωτοι. Το ταξίδι. Πώς να κάνετε φίλους. Ένα τίμιο επάγγελμα
WarCraft : Legends, Vol. 1 (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-306-709-2
Anubis, Αθήνα, 10/2008
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 9.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 19 εκ., 226 γρ., 166 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ
Από τους δημιουργούς του `Warcraft: The Sunwell Trilogy` Richard Knaak και Jae-Hwan Kim. Ο Τράγκ Χάιμαουντεν, ο ηρωικός ταύρωνας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Warcraft: Στη Σκιά των Πάγων, έρχεται ξανά στη ζωή... αυτή τη φορά ως νεκροζώντανος.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Η άφιξη μιας ομάδας από τυχοδιώκτες διαταράσσει την ήρεμη ζωή ενός αγρότη, ο οποίος, τυφλωμένος από την προοπτική του πλούτου και της περιπέτειας, ξεκινάει ένα εφιαλτικό ταξίδι στο Άντορχαλ - μια πόλη την οποία έχει καταλάβει η Νεκροζώντανη Μάστιγα.
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ
Ο Λάζλο Γκρίντγουιντζετ είναι ένας γνώμος μηχανικός με ένα σπίτι άχρηστες εφευρέσεις και με το συνήθειο να λέει λάθος λόγια σε λάθος στιγμές. Όταν όμως ένα τεράστιο τρολ αρχίζει να καταστρέφει το χωριό του, ο Λάζλο ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι για να κατευνάσει το αλλόφρον κτήνος.
ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ο Νόρι Μαυροδάχτυλος είναι ένας οπλοποιός από τον Όρμο των Πειρατών μέχρι το Θόριουμ, ο οποίος πουλάει τα όπλα του σε οποιονδήποτε έχει αρκετό χρυσάφι. Από τη στιγμή, όμως, που πουλάει ένα σπαθί στο διαβόητο ληστή και δολοφόνο Χάβοκ, ξεκινάει μια τραγική περιπέτεια που μόνο σε αιματοχυσία μπορεί να καταλήξει...


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ - RICHARD A. KNAAK, JAE HWAN KIM
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ - TROY LEWTER, MIKE WELLMAN, MI-YOUNG NO
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ - DAN JOLLEY, CARLOS OLIVARES
ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - TROY LEWTER, NAM KIM

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:45