Fight club
Αναρχία, χάος, σαπούνι
Fight club (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Πολύζος, Γιάννης
Επιμέλεια σειράς: Νικογιάννης, Τάσος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-8068-14-8
Οξύ, Αθήνα, 1/2000
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.43 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 221 σελ.
Περιγραφή

Κάθε Σαββατοκύριακο, στα υπόγεια και τα πάρκινγκ σε όλη την Αμερική, νεαροί άντρες με καλές δουλειές γραφείου, που έχουν μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα τους, πετάνε τα παπούτσια τους, βγάζουν τα πουκάμισά τους και παλεύουν ο ένας με τον άλλον, χωρίς γάντια, για όσο χρειαστεί. Την επόμενη μέρα, πηγαίνουν στη δουλειά τους με μαυρισμένα μάτια και σπασμένα δόντια, με την αίσθηση ότι πλέον μπορούν ν` αντέξουν τα πάντα.
Η Λέσχη της Πάλης είναι η εφεύρεση του Τάιλερ Ντάρντεν, μηχανικού προβολής, σερβιτόρου και σκοτεινής, αναρχικής ιδιοφυΐας - και είναι μόνο η αρχή από τα σχέδιά του να εκδικηθεί έναν κόσμο όπου οι ομάδες συμπαράστασης καρκινοπαθών είναι το τελευταίο προπύργιο ανθρώπινης ζεστασιάς. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

`Μια εξωφρενικά αγωνιώδης και αποκαλυπτική κωμωδία τρόμου, γραμμένη με διαπεραστική καθαρότητα... Το Fight Club κατορθώνει κάτι που μόνο τα πραγματικά τρομακτικά βιβλία μπορούν να κάνουν. Μας λέει: Έτσι ζούμε σήμερα. Ένα μεγάλο ντεμπούτο, μαγευτικό, ανηλεές και ειπωμένο με ευφυΐα`. (Bret Easton Ellis)
`Το αποκαλυπτικό πρώτο μυθιστόρημα του Palahniuk δεν συνίσταται σε όσους έχουν αδύναμη καρδιά... καυστικό, εξωφρενικό, σκοτεινά αστείο, βίαιο και πάντα ανησυχητικό, αυτή η απόλυτα πρωτότυπη δημιουργία θα κινήσει την προσοχή ακόμα και του πιο αδιάφορου αναγνώστη`.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-08-11 13:09:27