Conan: Ο απόλυτος οδηγός για τις περιπέτειες του θρυλικού ήρωα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-306-596-8
Anubis, Αθήνα, 9/2007
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 32.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
26 x 31 εκ., 1,164 γρ., 159 σελ.
Περιγραφή

Τότε ήρθε ο Conan, ο Κιμμέριος, μαυρομάλλης, με βλέμμα σκοτεινό κι ένα σπαθί στο χέρι, κλέφτης, επιδρομέας, φονιάς, κάποτε αφάνταστα μελαγχολικός, να συντρίψει τους διαμαντοστόλιστους θρόνους της Γης κάτω απ’ τα σανδάλια του...

Στο πάνθεον της Λογοτεχνίας του Φανταστικού ένας ήρωας κατέχει τα πρωτεία. Είναι ο Conan, ένας βάρβαρος με σιδερένια θέληση που πριν από εβδομήντα και πλέον χρόνια ήρθε από τον μακρινό Βορρά για να κυριεύσει τη φαντασία των συγγραφέων, των εικονογράφων αλλά και του κοινού με τις συναρπαστικές περιπέτειές του. Για πρώτη φορά, τα αιματοβαμμένα κατορθώματα, οι αλλόκοτες συναντήσεις, οι υπερφυσικοί εχθροί και οι υπέροχες ηρωίδες που τον συντροφεύουν στις περιπλανήσεις του, συγκεντρώνονται σε μια πολυτελή, εικονογραφημένη έκδοση που περιλαμβάνει όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για τη ζωή και τη δράση του Conan του Kιμμέριου, του μεγαλύτερου ήρωα του R.E. Howard.

Το βιβλίο φέρει την υπογραφή του διάσημου συγγραφέα Roy Thomas και περιλαμβάνει ένα πρόλογο του Todd McFarlane. Πρόκειται για ένα έργο αναφοράς, το οποίο περιέχει περισσότερες από 300 εικονογραφήσεις ορισμένων εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών του χώρου, όπως ο John Buscema, ο Frank Frazetta, ο Alex Ross, ο Cary Nord, ο Barry Windsor Smith και πολλοί άλλοι. Από τη γέννησή του στο πεδίο της μάχης ως την βίαια άνοδό του στο θρόνο του πιο ισχυρού βασιλείου της Υβοριανής Εποχής, τα θρυλικά κατορθώματά του μεγάλου ήρωα καταγράφονται σ’ αυτή την εικονογραφημένη έκδοση, που κανείς από τους θαυμαστές του βάρβαρου δεν πρέπει να χάσει.

Για τους θαυμαστές του ατρόμητου Κιμμέριου, η έκδοση αυτή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα - ένα όνειρο που μαγεύει τους αναγνώστες εδώ και περισσότερες από επτά δεκαετίες. Για όσους μόλις ξεκινούν την περιπλάνησή τους στην Υβοριανή Εποχή και θέλουν να γνωρίσουν τον ατρόμητο ήρωα του R.E. Howard, το έργο αυτό αποτελεί την ιδανικό ξεναγό σ` έναν κόσμο απίστευτης περιπέτειας.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:37