Alter Ego
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-14-1534-5
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 22.32 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
29 x 31 εκ., 1,494 γρ., 154 σελ.
Περιγραφή

To "Alter Ego" έχει πάρει ήδη το δρόμο του για τις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Η τελευταία αυτή παραγωγή της Village Productions, για την οποία είμαστε όλοι πολύ περήφανοι, βασίστηκε σε ένα κοινό όραμα. Ένα όραμα που υποστήριξαν όλοι οι συνεργάτες μου στη Village, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παραγωγής και το οποίο πήρε σάρκα και οστά μετά από πολλές ώρες ομαδικής δουλειάς, επιμονή και πολλά ρίσκα που χρειάστηκε να πάρουμε.

Η μέχρι τώρα πορεία της Village Productions αποδεικνύει ότι είναι μια εταιρεία που μπορεί να αλλάξει το χάρτη των ελληνικών κινηματογραφικών παραγωγών. Βασική της επιδίωξη είναι η δημιουργία τεχνικά άρτιων και ποιοτικών παραγωγών, αντάξιων των ξένων, που θα έχουν ως στόχο την ανάδειξη του ταλέντου νέων ηθοποιών, σεναριογράφων και σκηνοθετών, την καινοτομία αλλά και τη διαφήμιση του ελληνικού κινηματογράφου στο εξωτερικό.

Το φωτογραφικό αυτό λεύκωμα αποτελεί μόνο ένα δείγμα αυτής της δουλειάς. Ο φακός του Νίκου Νικολόπουλου (φωτογράφος πλατό του Alter Ego) "αιχμαλώτισε" με δημιουργικό τρόπο σκηνές που εκτυλίχτηκαν στα γυρίσματα και που αποτυπώνουν γλαφυρά την ατμόσφαιρα της ταινίας, αλλά και το κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των ηθοποιών και των συντελεστών. Πρόκειται για φωτογραφικές στιγμές που ίσως δεν κατόρθωσε να "πιάσει" η κάμερα και στις οποίες αξίζει να σταθεί κανείς, αν θέλει να μπει στο κλίμα του Alter Ego.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις "Εκδόσεις Λιβάνη" για την ευγενική τους υποστήριξη σε αυτό το εγχείρημα, και να αφιερώσω το λεύκωμα αυτό στην ομάδα μου στη Village, που χωρίς τη δική της επιμονή και αφοσίωση αυτή η υπέροχη ταινία δε θα έφτανε στην κινηματογραφική οθόνη.

(Χάρης Αντωνόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Village Roadshow Greece, παραγωγός του "Alter Ego").


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2014-01-01 00:00:00