Adobe Flash Catalyst CS5
Για Windows και Mac OS
Adobe Flash Catalyst CS5 Classroom in a Book (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Μήλιος, Αγαμέμνων
Επιμέλεια κειμένου: Καρούζος, Γιάννης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-615-5
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 12/2010
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 626 γρ., 287 σελ.
Περιγραφή

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να μάθετε το Adobe Flash Catalyst CS5.
Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε καλλιτεχνικά έργα χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας εργαλεία σχεδίασης και κατόπιν χρησιμοποιήστε το Flash Catalyst CS5 για να μετατρέψετε στατικά αντικείμενα σε πλήρως λειτουργικά στοιχεία πλούσιων εφαρμογών Internet.
Η σειρά `Βήμα προς βήμα`, μια εξαιρετικά πετυχημένη σειρά βιβλίων για πρακτική εκπαίδευση σε λογισμικό, σας βοηθά να μάθετε τα χαρακτηριστικά του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Η σειρά Βήμα προς βήμα προσφέρει όσα δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα - μια επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe Systems Incorporated, η οποία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη συνεργατών της Adobe που ειδικεύονται στα προϊόντα της.
Το `Adobe Flash Catalyst CS5 Βήμα προς Bήμα` περιέχει 13 μαθήματα. Το βιβλίο καλύπτει τα βασικά στοιχεία της εκμάθησης του Adobe Flash Catalyst και παρέχει αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος, ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.
Η σειρά `Βήμα προς βήμα` είναι μακράν το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό στην αγορά. Οτιδήποτε χρειάζεστε για να γίνεται ειδήμονες στο λογισμικό περιλαμβάνεται σ` αυτό το βιβλίο: καθαρές εξηγήσεις σε κάθε μάθημα, αναλυτικές οδηγίες και τα αρχεία των εργασιών για τους σπουδαστές.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-06-26 15:22:29