Adobe Dreamweaver CS5
Για Windows και Mac OS
Adobe Dreamweaver CS5 Classroom in a Book (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Μήλιος, Αγαμέμνων
Επιμέλεια κειμένου: Καρούζος, Γιάννης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-512-608-7
Γκιούρδας Μ., Αθήνα, 10/2010
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 806 γρ., 438 σελ.
Περιγραφή

Μάθετε πώς να δημιουργείτε στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες, ενσωματώστε γραφικά, κείμενο και βίντεο, κατασκευάστε πλούσιες διαδραστικές εφαρμογές, ανεβάστε και διαχειριστείτε website και πολλά ακόμα.

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να μάθετε το Adobe Dreamweaver CS5.
Η σειρά Βήμα προς βήμα, μια εξαιρετικά πετυχημένη σειρά βιβλίων για πρακτική εκπαίδευση σε λογισμικό, σας βοηθά να μάθετε τα χαρακτηριστικά του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Η σειρά Βήμα προς βήμα προσφέρει όσα δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα - μια επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe Systems Incorporated, η οποία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη ειδικών προϊόντων της Adobe.

Το "Adobe Dreamweaver CS5 Βήμα προς βήμα" περιέχει 17 μαθήματα. Το βιβλίο καλύπτει τα βασικά στοιχεία της εκμάθησης του Dreamweaver της Adobe και παρέχει αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος, ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.
Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Λογισμικό Adobe Dreamweaver CS5, για Windows ή Mac OS. (Το λογισμικό δεν παρέχεται με το βιβλίο.)

Σημείωση: Το Βήμα προς βήμα δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή οποιοδήποτε άλλο όφελος που έχει κάποιος που κατέχει νόμιμα και έχει δηλώσει ηλεκτρονική το λογισμικό του Adobe Dreamweaver.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-06-26 15:22:29