ABC από ενός μέχρι επτά χρόνων
ABC Of One to Seven (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Χρούσος, Γεώργιος Π.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-641-0
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 4/2010
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 32.29 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 160 σελ.
Περιγραφή

"Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικά καλά εικονογραφημένο και ιδιαίτερα χρήσιμο στον κάθε ιατρό που ασχολείται με τα παιδιά"
(Australian Journal of Emergency Care)

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ασχολούνται με την υγεία των παιδιών... θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όσων το διαβάσουν λόγω της περιεκτικής του γραφής και της πολύ προσεκτικά διαλεγμένης εικονογράφησής του".
(New Zealand Medical Journal)

Το "ABC από Ενός μέχρι επτά χρόνων" είναι απόλυτα καθιερωμένο ως ο τυπικός οδηγός ασθενειών, αναπτυξιακών δυσκολιών και ψυχολογικών προβλημάτων της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Κάθε κεφάλαιο περιέχει σύντομες και σύμφωνες με την κοινή λογική συμβουλές για τα προβλήματα υγείας του παιδιού τα οποία αντιμετωπίζουν όσοι εργάζονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Στα διάφορα κεφάλαια περιέχονται πληροφορίες για:
- Λοιμώξεις του αναπνευστικού
- Βρογχικό άσθμα
- Πόνος στην κοιλιακή χώρα
- Διάρροια
- Αναπτυξιακά προβλήματα
- Ορθοπεδικά προβλήματα
- Υπηρεσίες για τα παιδιά

Η 4η έκδοση έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλη έκταση, με πάνω από 100 νέες φωτογραφίες και ένα καινούργιο μέρος αφιερωμένο στη δερματολογία και τους κνησμούς. Θα εξακολουθήσει να αποτελεί ένα αναντικατάστατο σημείο αναφοράς για τους γενικούς ιατρούς, φοιτητές της ιατρικής, νοσοκόμες, κοινωνικούς λειτουργούς και μαίες.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:34