1.000 ιδέες για μαστορέματα
Βάψιμο, ταπετσαρίες, μόνωση, τζάμια, το μηχανικό συρραπτικό, κόλλες
1.000 Trucos de Bricolaje (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Μυρώνη, Μαρία
Επιμέλεια κειμένου: Κεχαγιόγλου, Ελένη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-503-149-7
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ισπανικά
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 400 γρ., 103 σελ.
τ. 3 από 3
Περιγραφή

Στο βιβλίο 1.000 ιδέες για μαστορέματα, στους τρεις τόμους του, με απλά λόγια και πολλά παραδείγματα, παρατίθενται λεπτομερείς οδηγίες και πρακτικές συμβουλές, για να καταφέρετε, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, να βελτιώσετε το σπίτι σας.

Το βιβλίο είναι χρήσιμο τόσο σε εκείνους που "πιάνουν τα χέρια τους" όσο και στους "ατζαμήδες", καθώς τα μαστορέματα καλύπτουν πολλές ανάγκες, και όχι μόνο πρακτικές. Είναι μια ενδιαφέρουσα ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο σας, η οποία σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί άμεση επίλυση, αλλά και να αναπτύξετε τις άγνωστες και δημιουργικές δυνατότητες σας.

Σε αυτόν τον τόμο, θα μάθετε τα πάντα για το βάψιμο: τις βούρτσες, τα πινέλα και το πιστόλι ψεκασμού, τις βασικές αρχές των χρωμάτων, τους κανόνες για το βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, την προετοιμασία των επιφανειών, πώς αποφεύγονται τα λάθη στο βάψιμο και πώς διορθώνονται εάν προκύψουν.

Θα διαπιστώσετε, έπειτα, το πόσο εύκολη υπόθεση είναι η τοποθέτηση ταπετσαρίας, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία και να γνωρίζετε πόση ταπετσαρία χρειάζεστε και πώς να την επιλέξετε, πώς να τη μετρήσετε και πώς να την κολλήσετε, ποιες είναι οι τεχνικές ταπετσαρίσματος.

Επίσης θα μάθετε όχι μόνο τα βασικά υλικά για την ηχομόνωση και για τη μόνωση κατά του κρύου και κατά της ζέστης, αλλά και πώς να μονώσετε πόρτες, παράθυρα και ολόκληρους ορόφους. Ακολούθως, θα πληροφορηθείτε ποια είναι τα βασικά εργαλεία για την κοπή των τζαμιών κάθε είδους, ποιες είναι οι τεχνικές κοπής και πώς να αφαιρέσετε σπασμένα τζάμια και να τοποθετήσετε καινούργια.

Τέλος, θα μάθετε τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά για τη χρήση και τη λειτουργία του μηχανικού συρραπτικού που διευκολύνει τα μαστορέματα, καθώς και για το ποια είδη κόλλας αποδεικνύονται σύμμαχοι στις οικιακές επιδιορθώσεις, αρκεί να γνωρίζουμε ποια είναι η κατάλληλη κόλλα για το κάθε υλικό.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:28:33