Υδατογραφία. Τεχνικές ακουαρέλας. 2 βιβλία σε 1
Two in one watercolour (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Φωτογράφος: Bowling, Colin || Norris, Martin
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-411-060-5
Ίων, Αθήνα, 2001
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 9.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
23 x 29 εκ., 128 σελ.
Περιγραφή

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την υδατογραφία, που περιέχει έργα και τεχνικές που παρουσιάζονται σε σελίδες χωρισμένες στη μέση σε μια νέα, εύκολη στη χρήση, μορφή βιβλίου. Δεκαέξι έργα παρουσιάζονται στο πάνω μέρος των σελίδων και σαράντα τεχνικές αναλύονται στο κάτω. Καθώς δουλεύετε πάνω σε κάποιο έργο μπορείτε να ανατρέχετε ταυτόχρονα στην κατάλληλη τεχνική. Εφόσον οι πληροφορίες δε χρειάζεται να επαναλαμβάνονται συνεχώς, υπάρχει χώρος για πιο πολλά έργα και πιο λεπτομερείς αναφορές στις τεχνικές. Το αποτέλεσμα είναι ένας οδηγός εύκολος στη χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο, Υλικά και εργαλεία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ
Τοπίο με βουνά, Μονοπάτι στο δάσος, Λόφοι και λιβάδια, Παλιό πέτρινο γεφύρι, Φάρμα στην Ισπανία, Βενετσιάνικο κανάλι, Αχυρώνας Γαλήνια λίμνη, Ρυάκι στο δάσος Ηλιοβασίλεμα και Αμμουδιά, Βάρκα στην παραλία, Ηλιόλουστη βεράντα, Μπολ με σταφύλια, Παπαρούνες, Ο Ντέιβιντ και η γάτα , Κέρυ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Σχεδίαση, Δημιουργία καννάβου, Ανάμειξη χρωμάτων, Πινελιές με νερό, Νωπό πάνω σε νωπό, Νωπό πάνω σε στεγνό, Το τρέξιμο του χρώματος, Ανάμειξη, Το πρώτο χρώμα του πίνακα, Διατήρηση των λευκών, Χρωματισμένο χαρτί, Ζωγραφική με σφουγγάρι, Γυαλάδα, Σχέδια με πινέλο, Ζωγραφική με πινέλο, Σύνθεση, Αλλαγές χρωμάτων, Χρώμα όγκου, Σκληρά και απαλά περιγράμματα, Ξέπλυμα, Κάλυψη (μασκάρισμα), Γραμμές και στρώματα, Στυλό και μελάνι, Υφές, Δημιουργία κόκκων, Στεγνό πινέλο, Σχέδια με αλάτι, Κερί, Απόδοση με κουκκίδες, Ξεθώριασμα, Ράντισμα - Πιτσίλισμα, Κηλίδες, Φύσημα με καλαμάκι, Πρόσθεση σταγόνων, Χολή βοδιού, Χρήση νέων μέσων, Προσθήκη σαπουνιού, Σπασμένο χρώμα, Διορθώσεις, Ξύσιμο, Ξύσιμο με μαχαίρι, Αφαίρεση, Μείξη μέσων, Φωτεινά σημεία, Μεμβράνη, Παρουσίαση Υδατογραφιών.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-11-30 10:21:14