Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows Vista
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-026-6
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 6/2007
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 11.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 331 γρ, 159 σελ.
Περιγραφή

Μόλις ανοίξατε τα κουτιά που περιείχαν τα καινούργια σας αποκτήματα... ένα γυαλιστερό υπολογιστή, μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο, έναν εκτυπωτή, κι ένας Θεός ξέρει τι άλλα καλούδια!

Κάθεστε λοιπόν και τα κοιτάζετε αμήχανοι και λίγο φοβισμένοι. "Τι κάνω τώρα μ` όλα αυτά; Πού πάει τι;" αναρωτιέστε. "Πώς θα το κουμαντάρω αυτό το πράγμα;"

Ηρεμήστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Για σας ακριβώς γράψαμε το βιβλίο αυτό. Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε το. Από την αρχή μέχρι το τέλος, περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε εσείς, ένας αρχάριος, για να τα βγάλετε πέρα με τον τρομερό δράκο της πληροφορικής.

Το βιβλίο αποτελείται από τέσσερα τελείως ανατομικά μέρη:

- Καλό ξεκίνημα: Από εδώ θα ξεκινήσετε τη φοβερή και τρομερή διαδικασία συναρμολόγησης του συστήματος και σύνδεσης των διαφόρων συσκευών μεταξύ τους. Επίσης θα κάνετε και την πρώτη σας γνωριμία με τα καλικαντζαράκια που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows Vista.

- Εργασία στα Windows Vista: Στο μέρος αυτό, θα προχωρήσετε τη γνωριμία σας με τα Windows Vista και θα μάθετε πώς να κάνετε απαραίτητα και βασικά πράγματα με αυτά. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.

- Ο υπολογιστής (πρόσθετες πληροφορίες): Αν είστε κάπως πιο φιλομαθείς, στο μέρος αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα εξαρτήματα που βρίσκονται στο εσωτερικό του υπολογιστή σας ή στην άμεση γειτονιά του. Με απλή γλώσσα, σκληροί δίσκοι και δισκέτες, οθόνες, μνήμη, εκτυπωτές, και όλα αυτά στα οποία επενδύσατε τα ωραία σας χρήματα (αλλά και πολλά άλλα που περιμένουν να επενδύσετε σε αυτά) σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.

- Το Διαδίκτυο και τα Windows Vista: Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την πρώτη γνωριμία σας με το Διαδίκτυο (Internet), την πλοήγηση σε ιστοσελίδες, την επικοινωνία μέσω των δυνατοτήτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) των Windows, και πολλά άλλα.