Τετράδιο προετοιμασίας στην έκφραση Α΄ δημοτικού
Ω! Τι παράξενα παιχνίδια
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-406-422-9
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 6.39 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 27 εκ., 158 γρ., 43 σελ.
Περιγραφή

Αυτό το χαμογελαστό πλάσμα, η Ελευθερίτσα, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι η πιο πολύτιμη κληρονομιά που μπορούμε ν` αφήσουμε στα παιδιά μας είναι η γνώση και κυρίως, ο τρόπος και η διάθεση να την αποκτήσουν. Τα "παιχνίδια - δραστηριότητες" τα προετοιμάζουν γι` αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Είναι απλά, παίζονται παντού και ανά πάσα στιγμή και τα μόνα εφόδια που απαιτούνται είναι κέφι και φαντασία.
Η προετοιμασία αυτή, μέσα από το παιχνίδι, βοηθά ουσιαστικά το παιδί να συνδέσει τη σχολική γνώση με τα ενδιαφέροντά του και διευκολύνει τη διερεύνηση σημαντικών θεμάτων που δεν χωρούν πάντα στο σχολικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία στη γνώση αναπτύσσει την έκφραση και κάνει τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικό ενώ παράλληλα διευρύνοναι οι ορίζοντές του και εμπλουτίζεται ο ψυχικός του κόσμος.
Σ` αυτό το πρώτο τετράδιο, το παιδί θα επιστρατεύσει όλες του τις αισθήσεις με σκοπό να εκφραστεί και να μεταφέρει την εμπειρία του στο γραπτό λόγο. Με τη βοήθεια της Ελευθερίτσας φτιάχνει ποιήματα, περιγράφει εικόνες και παιχνίδια, βάζει προτάσεις στη σειρά, γράφει αντίθετες ιστορίες και ακόμα μαντεύει και βρίσκει χίλια δυο.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-03-15 09:59:59