Στη σκιά της μανόλιας
Southern Bell (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-165-3
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 13 εκ, 307 γρ, 448 σελ.
Περιγραφή

Σαβάνα, Τζόρτζια. Ένας κόσμος που ζει ακόμα με τους ρυθμούς και τις αξίες του παλιού Νότου, κι όπου τα πλούτη και η δύναμη περνούν από γενιά σε γενιά… Αυτό τον κόσμο η αριστοκρατική, όμορφη Ελμ Μακμπράιντ τον ενσαρκώνει στην εντέλεια.

Παντρεμένη με έναν φιλόδοξο πολιτικό με λαμπρό μέλλον, η Ελμ του είναι πιστή και αφοσιωμένη χωρίς όρια. Ως την ημέρα που ανακαλύπτει ότι εκείνος την απατά… Σοκαρισμένη και ταπεινωμένη, αμφισβητεί μεμιάς όλη τη μέχρι τώρα ζωή της. Καταφεύγει για να σκεφτεί σε μια φίλη της στην Ελβετία…  κι εκεί, στις χιονισμένες πλαγιές το Γκστάαντ, συναντά τον Τζόνι Γκράνι, ένα γοητευτικό Ιρλανδό με τον οποίο ζει ένα μεθυστικό πάθος.

Αλλά κανείς δεν ξεφεύγει εύκολα από το παρελθόν. Όταν ο σύζυγός της, που φοβάται τις επιπτώσεις ενός διαζυγίου στην καριέρα του, το απαιτεί, η Ελμ αναγκάζεται να γυρίσει και να παραστήσει για λίγες εβδομάδες ακόμα την ιδανική σύζυγο. Με κίνδυνο να τα χάσει όλα…

Κάτω από τις ανθισμένες μανόλιες ξεκινά μια ιστορία πάθους, σκανδάλων και ίντριγκας, που οδηγεί από τις επαύλεις του αμερικάνικου Νότου στα χειμερινά θέρετρα της ευρωπαϊκής ελίτ και τα πανέμορφα κάστρα της Ιρλανδίας.

Add: - Upd: 2021-03-17 18:27:58