Στη δίνη του φόβου
Picture me Dead (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-620-122-6
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 302 γρ., 506 σελ.
Περιγραφή

Η Άσλεϊ Μόνταγκιου, τελειόφοιτη της αστυνομικής ακαδημίας, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη για τα γεγονότα που θα εισβάλουν ξαφνικά στη ζωή της και με την ορμή ενός κυκλώνα θα την παρασύρουν στη θανάσιμη δίνη τους.
Η αρχή γίνεται όταν ανακαλύπτει το πτώμα ενός άντρα στον αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι και βλέπει μια μαυροντυμένη φιγούρα να παρακολουθεί τη σκηνή από την άκρη του δρόμου.
Χιλιόμετρα μακριά από κει, στην καρδιά των Έβεργκλεϊντς, ο ντετέκτιβ Τζέικ Ντιλέσιο βρίσκει το ακρωτηριασμένο πτώμα μιας γυναίκας. Ο τρόπος που έχει δολοφονηθεί του θυμίζει ανατριχιαστικά κάποιους άλλους φόνους, των οποίων τον δράστη είχε συλλάβει ο ίδιος. Μήπως όμως είχε κλείσει λάθος άνθρωπο στη φυλακή και ο πραγματικός δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;
Όταν οι παράλληλες έρευνές τους αποκαλύπτουν μια συγκλονιστική σύνδεση ανάμεσα στα δύο εγκλήματα, η Άσλεϊ θα ζητήσει τη βοήθεια του Τζέικ. Μαζί θα αναζητήσουν τις απαντήσεις στα σκοτεινά ερωτήματα που τους κυκλώνουν, βουλιάζοντας όλο και περισσότερο σ` έναν κόσμο συνωμοσίας και διαφθοράς.
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι η δυνατή ερωτική έλξη που τους έχει κυριεύσει από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι ζωές και των δύο τους κρέμονται από μια κλωστή...


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:27:57