Στα φτερά των αγγέλων. Μια περιπέτεια με μυστήριο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-630-377-7
Ιδιωτική Έκδοση, Θεσσαλονίκη, 2004
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 6.09 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 132 γρ, 76 σελ.
Περιγραφή

Η νέα αυτή σειρά βιβλίων προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες μια συλλογή ιστοριών που σχετίζονται με τον εορτασμό θρησκευτικών και όχι μόνο εορτών. Στο πρώτο αυτό βιβλίο της σειράς θα παρουσιαστούν δύο ιστορίες, η μία αφιερωμένη στους Ταξιάρχες και η άλλη στο Μέγα Βασίλειο.
Το διήγημα «Στα φτερά των Αγγέλων» απέσπασε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας με θέμα το αεροπλάνο, που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης. Στη συγκινητική αυτή ιστορία διαπιστώνουμε ότι μέσα σ` ένα κόσμο που πιστεύει μόνο σε ό,τι βλέπει και αισθάνεται, η ασώματη παρουσία των αγγέλων στη ζωή μας χαρίζει στις καρδιές των ανθρώπων παρηγοριά κι ελπίδα.
Το δεύτερο διήγημα, με τίτλο «Μια περιπέτεια με μυστήριο», εκτυλίσσεται στις ημέρες των Χριστουγέννων και έχει για πρωταγωνιστές του μια παρέα παιδιών που θέλουν να μιμηθούν ένα κινηματογραφικό ήρωα. Η παρέα μπλέκει σε περιπέτειες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται αλλά μια αναπάντεχη παρέμβαση ....