Σι Ελάσσονα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-80337-3-3
7η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 289 γρ., 127 σελ.
Περιγραφή

`...Ιππότες των παραμυθιών, Άραβες κατακτητές, τέρατα από τα έγκατα της γης. Εκείνος, μέσα σε όλα αυτά τα παραμύθια, να σώζει την Όμορφη, κι εκείνη, σαν ανταπόδοση, να του χαρίζεται για πάντα.
Περιστροφικοί λαβύρινθοι οι απραγματοποίητες σκέψεις, κι η Αφροδίτη των ονείρων του, φλερτάρει με τα χρώματα του έρωτα, φορώντας το κόκκινό της φουστάνι, το φτηνό της άρωμα, γοητεύοντας ανεπανόρθωτα το χάρτινο καράβι της ψυχής του...`
Μέσα από τις δεκατέσσερις συγκλονιστικές ιστορίες αυτού του βιβλίου, ο αναγνώστης θα ανακαλύψει τις βαθύτερες πλευρές της ζωής του, οι οποίες σκιαγραφούνται από αληθινά βιώματα τα οποία αναδεικνύουν με σθεναρότητα τον έρωτα, το πάθος, τη ζήλια, τη φιλία και το μυστήριο που διέπει τη ζωή και το θάνατο.
Η Αρετή Γκιωνάκη αποτυπώνει με την αυθεντική της γραφή, όλα τα χαρακτηριστικά των ηρώων της και τη δράση τους, με τρόπο παραστατικό, ιδιόμορφο και κυρίως συγκινητικό, εξερευνώντας όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητά μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Σι ελάσσονα
Μια καλοκαιρινή θύμηση
Η πλατφόρμα με το νούμερο επτά
Σινε-όνειρο
Χαθήκαμε
Τελευταίο καλοκαίρι
Έρωτας μέσω τηλεφώνου
Εκεί έβαλα τελεία
Σήμερα
Γυναίκα της χρονιάς
Τα κάγκελα της ψυχής
Εάλω ο θάνατος
Απιστία
Το κόκκινο του έρωτα

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-01-25 12:16:55