Πλήρης οδηγός για την υγεία της γυναίκας
Ένας σύγχρονος, πλήρης, εικονογραφημένος οδηγός για την υγεία σας σε όλα τα στάδια της ζωής, από την εφηβεία έως και τα ώριμα χρόνια
Complete guide to women's health (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Καρδαμάκης, Εμμανουήλ
Φορέας επιμέλειας: Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-7555-34-2
Γιαλλελής, Αθήνα, 4/2001
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 159.25 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
19 x 24 εκ., 337 σελ.
τ. 4 από 4
Περιγραφή

[set 4 τόμων]

Στον Πλήρη οδηγό για την υγεία της γυναίκας περιέχονται:
-Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τα πιο κρίσιμα προβλήματα υγείας για τις γυναίκες, όπως είναι οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, η οστεοπόρωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, το στρες, η κατάθλιψη και πολλά ακόμα.
-Πάνω από 700 εικόνες, πίνακες και διαγράμματα
-Ένας έγχρωμος άτλαντας του σώματος
-Ενότητα με θέμα "Τι μπορείτε να κάνετε για την υγεία σας τώρα", που αποτελεί μια βασική σύντομη αναφορά στις κύριες προτεραιότητες υγείας σε κάθε ένα από τα τέσσερα μείζοντα στάδια της ζωής μιας γυναίκας.
-"Διαγράμματα συμπτωμάτων": εύκολα στη χρήση διαγράμματα ροής που σας βοηθούν να εντοπίσετε τις πιθανές αιτίες πολλών συνήθων συμπτωμάτων, από τις διαταραχές του ύπνου και τον πόνο κατά την έμμηνο ρύση μέχρι το θωρακικό πόνο, τις κεφαλαλγίες και την κατάθλιψη.
-"Πρακτικοί οδηγοί": εικονογραφημένες ενότητες 2 ή 3 σελίδων που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για ένα συγκεκριμένο θέμα που έχει σχέση με την υγεία, όπως είναι η πρώιμη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού, η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης, τα καλά γηρατειά, η αναγνώριση μιας καρδιακής προσβολής, έλεγχος της αρτηριακής πίεσης και πολλά άλλα.
-"Συζήτηση περίπτωσης": ενότητες στις οποίες μια γυναίκα αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο πώς αντιμετώπισε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.
-Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα": αναφορά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ορισμένων θεραπευτικών μεθόδων.
-"Οι γυναίκες ρωτούν": ενότητες που περιλαμβάνουν συνήθη ερωτήματα των γυναικών σχετικά με ορισμένα κρίσιμα προβλήματα υγείας.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2022-01-10 19:26:55