Περιπέτειες στη χώρα των υπολογιστών
Εισαγωγή στους υπολογιστές: Βασική διαχείρηση αρχείων, Word 1, Internet 1
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-89440-3-9
Infotest, Αθήνα, 3/2008
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 29.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
29 x 20 εκ, 591 γρ, 174 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Οι "Εκδόσεις Β. Γκιούρδας" σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων "Infotest", εφοδιάζουν την ελληνική αγορά με το πρώτο βιβλίο γνώσης υπολογιστών για παιδιά, που αποτελεί τον 1ο τόμο της σειράς "Περιπέτειες στη χώρα των υπολογιστών" γραμμένο από εκπαιδευτικούς με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη εξειδίκευση στο χώρο τους.

Οι απαραίτητες γνώσεις που λαμβάνουν οι μικροί αναγνώστες μεταδίδονται με τον πιο ευχάριστο, έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο!

Όλα όσα περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, εξελίσσονται ένα καλοκαίρι σε ένα ελληνικό νησί με πρωταγωνιστές του παραμυθιού τρείς φίλους, τη Ναταλία, τον Μπάμπη και τον Φαίδωνα.
Όλοι τους είναι μαθητές του δημοτικού και η έκπληξη που τους περιμένει αυτό το καλοκαίρι μοναδική! Η παρέα τους θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, τον Ισίδωρο. Ο Ισίδωρος είναι ένας φορητός υπολογιστής. Δεν είναι όμως ένας απλός υπολογιστής, είναι πραγματικά μαγικός!

Με τη βοήθεια του Ισίδωρου τα τρία παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο των υπολογιστών. Θα μάθουν βασικά πράγματα για αυτούς, θα μάθουν επίσης να διαχειρίζονται αρχεία και φακέλους, να γράφουν και να επεξεργάζονται κείμενα και να σερφάρουν στο διαδίκτυο!