Οι Μακ Γκρέγκορ: Το παιχνίδι της αγάπης
The MacGregor Brides (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-620-194-3
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
13 x 19 εκ., 198 γρ., 316 σελ.
Περιγραφή

Δυναμικοί, πεισματάρηδες και απρόβλεπτοι, οι Μακ Γκρέγκορ είναι μια πολύ ξεχωριστή οικογένεια -με πρώτο και καλύτερο τον Ντάνιελ, τον βαθύπλουτο, επιβλητικό πατριάρχη της.
Απ’ όλα του τα πλούτη και τα επιτεύγματα, ο Ντάνιελ περηφανεύεται περισσότερο για τη φαμίλια του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Και τώρα ανυπομονεί να δει δισέγγονα. Αλλά οι τρεις μεγαλύτερες εγγονές του δε φαίνονται και τόσο πρόθυμες να του κάνουν σύντομα αυτό το δώρο!

Η Λόρα είναι δικηγόρος, η Γκουέντολιν γιατρός και η Τζούλια επιχειρηματίας: Τρεις νέες γυναίκες καριέρας, πετυχημένες κι ανεξάρτητες, που δε βλέπουν κανένα λόγο για γάμους και δεσμεύσεις προς το παρόν. Τον βλέπει όμως ο παππούς τους -κι όπως λέει το μότο της οικογένειας, "ένας Μακ Γκρέγκορ δεν κάνει ποτέ πίσω όταν θέλει κάτι"!
Έχει ήδη διαλέξει τον κατάλληλο άντρα για την καθεμιά τους. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή... βοήθεια στη αρχή: Να φέρει τους ανυποψίαστους υποψήφιους σε μια πρώτη επαφή με τις ατίθασες νύφες. Ύστερα, όταν το σκοτσέζικο αίμα που κυλά στις φλέβες των εγγονών του πάρει φωτιά, τα πράγματα θα κυλήσουν από μόνα τους. Ο Ντάνιελ είναι σίγουρος γι’ αυτό. Θα τις παντρέψει και τις τρεις πριν καλά καλά το καταλάβουν!


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:27:34