Ο μαύρος πύργος V
Οι λύκοι της Κάλα
The Dark Tower V : The Wolves of Calla (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-479-1
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
13 x 20 εκ., 763 γρ., 768 σελ.
Περιγραφή

Ο Ρόλαντ Ντεσέιν, αναζητώντας πάντα τον Μαύρο Πύργο, ταξιδεύει προς τα νοτιοανατολικά μέσα από τα δάση του Μέσου Κόσμου, μαζί με τους τέσσερις κα-τετ του: τον Έντι Ντιν και τη γυναίκα του Σουζάνα, τον Τζέικ Τσέιμπερς, το αγόρι που πέρασε δύο φορές από την πόρτα του θανάτου στον κόσμο του Ρόναλντ, και τον Όρι, τον τραυλιστή.
Ο δρόμος τους θα τους βγάλει στην κοιλάδα της Κάλα Μπριν Στέρτζις, μιας γαλήνιας κοινότητας αγροτών και κτηνοτρόφων, στην παραμεθόρια περιοχή του Μέσου Κόσμου. Πέρα από την πόλη, υψώνεται ο σκοτεινός όγκος του βουνού της Βροντής, πηγή τρομερών δεινών για την κοινότητα, που λίγο λίγο απομυζούν την ψυχή της.
Εκεί θα συναντήσουν τον πατέρα Κάλαχαν, έναν κατεστραμμένο ιερέα, που έχει κι εκείνος διαβεί από μια <πόρτα> στον κόσμο του Ρόναλντ. Καθώς τους εξιστορεί τα απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν μετά την εξευτελιστική αναχώρησή του από το Μέιν το 1977, γίνεται φανερή η σχέση του με τον Μαύρο Πύργο, καθώς κι ο κίνδυνος που απειλεί ένα μοναδικό κόκκινο τριαντάφυλλο σ` ένα άδειο οικόπεδο του Μανχάταν.
Ταυτόχρονα, όμως, ο φόβος πυκνώνει σαν σύννεφο καταιγίδας πάνω από την Κάλα. Πλησιάζει η ώρα που θα ξανάρθουν οι Λύκοι της Βροντής, για να επιδοθούν και πάλι στη φρικτή λεηλασία τους. Όποιος θελήσει να τους αντισταθεί, ρισκάρει τα πάντα, αλλά οι πιστολέρο είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες πιθανότητες και αποφασίζουν να μείνουν και να βοηθήσουν τους τρομοκρατημένους κατοίκους. Ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσουν ότι τα όπλα τους δεν είναι αρκετά...
Και ο Πύργος είναι τώρα πιο κοντά...


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-01-16 15:18:04