Ο μαύρος καβαλάρης του Μόνιουμεντ Ροκ
Monument Rock (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-14-0002-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.16 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
13 x 18 εκ., 405 σελ.
Περιγραφή

Κανείς πριν απ` αυτόν ή από τότε που εμφανίστηκε εκείνος δε συνέλαβε το αθάνατο πνεύμα της `Αγριας Δύσης όπως ο Λουίς Λ` Αμούρ, πνεύμα που ζει μέσα σ` αυτές τις αξέχαστες ιστορίες ανθρώπων που οι αγώνες τους αποτελούν μέρος της κληρονομιάς των καουμπόηδων.
Το βιβλίο Ο Μαύρος Καβαλάρης του Μόνιουμεντ Ροκ αποκαλύπτει μια εποχή στην οποία βασιλεύει η απελπισμένη βία και το αληθινό θάρρος σε μια απέραντη, ανοιχτή γη όπου ζουν τυχοδιώκτες και ονειροπόλοι, παράνομοι και πρωτοπόροι. Στο βιβλίο αυτό ένας σερίφης που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα προσπαθεί να αναμετρηθεί μ` έναν πανούργο και μυστηριώδη δολοφόνο.
Υπάρχουν ιστορίες που τις σημαδεύει ένας άνευ προηγουμένου ρεαλισμός αλλά και το μυστήριο που χαρακτηρίζει τα έργα του Λουίς Λ` Αμούρ. Ο επιστάτης κάποιου ράντσου ξεκινάει αγώνα εναντίον των ζωοκλεφτών και ανακαλύπτει ότι αρκούν μόνο ένα άτομο και μία σφαίρα για να αμαυρωθεί το κύρος του, το όνομα της οικογένειάς του και η πίστη του. Μια εντελώς ανεξάρτητη γυναίκα αντιστέκεται απελπισμένα απέναντι σε αδίστακτα άτομα που επιχειρούν να τη διώξουν απ` το σπίτι της.
Ιστορικά στοιχεία, χιούμορ, δράση και περιπέτεια συνδυάζονται μέσα από το κλασικό και αμίμητο στιλ που έχει αναδείξει τον Λουίς Λ` Αμούρ ως αδιαμφισβήτητη φωνή της αμερικανικής Δύσης.


(Πηγή http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=252660)



Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:27:24