Ο κώδικας της Βίβλου
The Bible code (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Αδραχτάς, Βασίλης
Επιμέλεια κειμένου: Αποστολοπούλου, Μαρία
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-344-437-4
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.11 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 22 εκ., 299 σελ.
Περιγραφή

Εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια υπάρχει κρυμμένος μέσα στη Βίβλο ένας κώδικας. Τώρα όμως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατάφεραν να τον αποκρυπτογραφήσουν - ίσως μάλιστα να μας αποκαλύψει το μέλλον. Ο κώδικας αποκρυπτογραφήθηκε χάρη στις προσπάθειες ενός Ισραηλινού μαθηματικού, ο οποίος παρουσίασε τα σχετικά πορίσματά του σ` ένα κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό. Τα πορίσματα αυτά έχουν θεωρηθεί έγκυρα από διάσημους μαθηματικούς σ` ολόκληρο τον κόσμο.
Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί την πρώτη παρουσίαση μιας επιστημονικής ανακάλυψης που ενδέχεται ν` αλλάξει τον κόσμο - μιας ανακάλυψης που καταγράφεται από έναν σκεπτικιστή δημοσιογράφο, ο οποίος πήρε μέρος στη σχετική ιστορία.
Ο ηλικίας τριών χιλιάδων χρόνων κώδικας της Βιβλίου προβλέπει γεγονότα που έλαβαν χώρα χιλιάδες χρόνια μετά τη συγγραφή της Βίβλου. Προέβλεψε και τις δυο δολοφονίες των Κέννεντυ, τη βομβιστική επίθεση στην Οκλαχόμα Σίτυ, την εκλογή του Μπιλ Κλίντον -τα πάντα από το Β΄ Παγκόσμιο μέχρι το Ουότεργκεϊτ, από το Ολοκαύτωμα μέχρι τη Χιροσίμα, από την κατάκτηση της Σελήνης μέχρι τη σύγκρουση ενός κομήτη με τον πλανήτη Δία. [...]


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1. Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ
2. ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
3. ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
4. ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ
5. ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
6. Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
7. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
8. ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-03-15 09:59:12