Ντετέκτιβ Βάιο Γκολντ: Υπόκλιση σ' ένα δαιμόνιο ρουά ματ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-99035-5-4
BookStage, Αθήνα, 10/2010
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 21 εκ., 169 σελ.
Περιγραφή

Ο ντετέκτιβ Βάιο Γκολντ έρχεται αντιμέτωπος με έναν φόνο. Κάτι το οποίο δε θα προκαλούσε καμία έκπληξη αν μαζί με τον φόνο αυτό δεν ξαναζωντάνευε και το παρελθόν με τον πιο προκλητικό τρόπο, με την παρουσία της Πόλα Άσπιν.
Στη σκέψη της και μόνο ο ντετέκτιβ, αν και πέρασαν τόσα χρόνια, σκιρτούσε. Η παρουσία της δε, τον αφήνει άφωνο καθότι πρόκειται για μια γυναίκα που ακόμη και ο χρόνος σαγηνεύτηκε από την ομορφιά της και δεν την ακούμπησε. Μια γυναίκα με πλούτη, δύναμη, αθάνατη ομορφιά και ακόρεστη δίψα για έρωτα.
Ο ντετέκτιβ θα ανταποκριθεί στην παράκλησή της για βοήθεια. Θα καταφέρει όμως να μείνει σταθερός στις αρχές του ή θα αποπροσανατολιστεί με κίνδυνο να οδηγηθεί σε λάθος δρόμους;
Ο Βάιο Γκολντ καλείται να ανακαλύψει τον δολοφόνο του συζύγου της Πόλα Άσπιν. Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται εύκολο για το δαιμόνιο ντετέκτιβ. Όμως κάτι δεν τον αφήνει να ησυχάσει και να ξεχάσει την υπόθεση.
Αισθάνεται ότι του έχει διαφύγει το σημαντικότερο και αυτό οφείλεται στην επιρροή που αυτή η γυναίκα έχει ακόμη επάνω του.
Αλλά πάνω απ’ όλα το καθήκον! Η ανακάλυψη όλων των στοιχείων του εγκλήματος είναι για τον Βάιο Γκολντ απείρως σημαντικότερη ακόμη και από τη μοναδική αληθινή αγάπη της ζωής του.
Ακόμη κι αν η ανακάλυψη αυτή αναγκάσει τον ντετέκτιβ να υποκλιθεί στη δαιμόνια γυναικεία τακτική!


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2014-01-01 00:00:00