Θα συναντηθούμε στον παράδεισο
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-87137-6-5
3η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 5.07 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
20 x 14 εκ, 163 γρ, 110 σελ.
Περιγραφή

Το περιεχόμενο του παρόντος βιβλίου, είναι μία φανταστική πραγματικότητα και γράφτηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου "Μικρή Ζύμη" για να κρούση τον κώδωνα του κινδύνου σε κάθε αναγνώστη. Γράφτηκε για να υπενθυμίση σε κάθε έναν από μας, ότι εικοσιτέσσερις ώρες μετά από κάθε στιγμή, ενώ πατάμε την γη, βρισκόμαστε μέσα σ` αυτή. Γράφτηκε για να πη και να μιλήση σε κάθε έναν από μας τους χριστιανούς, ότι ενώ μιλάμε, μιλάνε οι άγγελοί μας, εμείς τότε σιωπούμε. Ενώ τρώμε δεν τρώμε, αρχίζουν άλλοι να μας τρώνε. Ενώ το σώμα μας αυξάνει, παύει να αυξάνη, φθείρεται. Ενώ είναι ωραίο και καθαρό, "όζει" δηλαδή μυρίζει και αποσυντίθεται. Ενώ ακούει, δεν ακούει, ακούγονται όμως κλάματα. Ενώ βλέπει και ψηλαφεί, δεν βλέπει, δεν ψηλαφεί, αλλά και οι άλλοι μόνο για εικοσιτέσσερις ώρες το βλέπουν και το ψηλαφούν.
Τα "θα" μας τα θανατώνει ο θάνατος. Θα... θα... θα... λέμε δηλαδή, αύριο θα κάνω το α και το β και τελικά την επομένη το "θα" μας, γίνεται η πρώτη συλλαβή της λέξεως θάνατος. Νάτος λοιπόν, εμπρός μας κάθε στιγμή ο θά-νατος.

Τα έσοδα από την πώληση του παρόντος βιβλίου, διατίθενται εις τον Ιερόν Ναό "Ροτόντα" των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο Θέρμο Αιτωλίας.