Η Ψυχολογία των Σχέσεων
Ένας Αστρολογικός Οδηγός Συμβίωσης στον Μικρό Πλανήτη μας
Relating : An Astrological Guide to Living with Others on a Small Planet (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-99670-2-0
Εκδόσεις ΙΣΙΣ, Ρέθυμνο , 4/2012
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 40.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
21 x 15 εκ, 855 γρ, 467 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μελέτες πάνω στὴν Ψυχολογία τοῦ Βάθους τοῦ C. G. Jung
Περιγραφή

Η εξωτερική πραγματικότητα αποτελεί κατά κύριο λόγο αντανάκλαση της εσωτερικής μας ζωής. Αυτή είναι η θέση που αναπτύσσεται, με πρωτοποριακό τρόπο και πάντα υπό το πρίσμα της αναλυτικής ψυχολογίας του C. G. Jung η διεθνούς φήμης αστρολόγος και γιουγκιανή αναλύτρια Liz Greene.
H Dr. Greene χρησιμοποιεί βασικές έννοιες της αστρολογίας, πρακτικά και συμβολικά, για να φωτίσει τις ενέργειες που διέπουν τις σχέσεις μας με τους άλλους, σε συνειδητό και ασυνείδητο επίπεδο. Το κλασικό στο είδος του αυτό πόνημα αποτελεί ένα αυθεντικό, προκλητικό και άριστα οργανωμένο θησαυροφυλάκιο γνώσεων.
Όπως τονίζει και η συγγραφέας, το βιβλίο απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ευφυείς ανθρώπους που στοχεύουν στο γνώθι σαυτόν και στη σύναψη συνειδητών ανθρώπινων σχέσεων. Πρόκειται για ένα βαθυστόχαστο επιστημονικό ανάγνωσμα, στο οποίο η Dr. Greene συνθέτει τα βάθη της γιουγκιανής ψυχολογίας με την πανάρχαιη επιστήμη της αστρολογίας, για να μας εφοδιάσει με καινούριες ενοράσεις και, κυριολεκτικά, να μας «ανοίξει τα μάτια».