Η τέχνη της προσωπικής πώλησης
Οργάνωση, τεχνικές, εφαρμογή
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-8102-19-4
Βακάλη, Θεσσαλονίκη, 12/2001
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 21.72 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 719 γρ, 381 σελ.
Περιγραφή

Τη σημερινή εποχή της εκρηκτικής ανάπτυξης της τεχνολογίας, η παραγωγή και η εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Οι επιχειρήσεις κατακλύζουν την αγορά με νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η δε ενημέρωση των καταναλωτών είναι άμεση, χάρη στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας. Όλα αυτά, όμως, αντί να διευκολύνουν συχνά δυσκολεύουν τον καταναλωτή στη λήψη απόφασης της αγοράς, καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τις ιδιότητες και τα οφέλη που προσφέρει το κάθε προϊόν ώστε να καλύψει ανάλογα τις ανάγκες του.
Αυτό το κενό γνώσης μεταξύ των προϊόντων και των αναγκών των καταναλωτών καλείται να καλύψει ο πωλητής, ο οποίος, ενεργεί ως σύμβουλος, συνεργάτης και φίλος με τους πελάτες του.
Πώληση σημαίνει επικοινωνία. Προϋποθέτει σκέψη, διάλογο, γνώση, άποψη, ανταλλαγή πληροφοριών και κυρίως συνεργασία.
Οι αρχές και οι τεχνικές της διαδικασίας της προσωπικής πώλησης αφορούν τη συζήτηση για τον εντοπισμό του προβλήματος ή της ανάγκης, την ανεύρεση εναλλακτικών λύσεων και την επιλογή της άριστης απόφασης.
Στόχος του βιβλίου είναι να κάνει γνωστές και κατανοητές αυτές τις αρχές και τεχνικές έτσι ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να διακριθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο των πωλήσεων.

Add: - Upd: