Η πτώση
The Fall (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-14-2275-6
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 9.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 656 γρ., 443 σελ.
Περιγραφή

Την προηγούμενη εβδομάδα εισέβαλαν στο Μανχάταν.
Αυτή την εβδομάδα θα καταστρέψουν τον κόσμο.
Ο βαμπιρικός ιός που απελευθερώθηκε στο `Ίχνος` έχει κατακλύσει τη Νέα Υόρκη. Με την ταχύτητα που εξαπλώνεται, σύντομα θα μολύνει ολόκληρη τη Γη. Μέσα σε αυτό το χάος, ο Εφ Γκουντγουέδερ, επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων, και μια γενναία ομάδα ανθρώπων πασχίζουν να σταματήσουν αυτά τα αιμοβόρα πλάσματα. Ίσως όμως να είναι αργά...
Το φριχτό σχέδιο του Αφέντη κάνει να ξεσπάσει πόλεμος κυριαρχίας ανάμεσα στα βαμπίρ του Παλαιού και του Νέου Κόσμου, με επίκεντρο ένα σπάνιο βιβλίο, ένα αρχαίο κείμενο, που περιέχει την ιστορία του είδους των βαμπίρ και τα πιο σκοτεινά μυστικά τους. Όποια φατρία βρει το βιβλίο θα αποφασίσει για τη μοίρα όλων των υπολοίπων.
Και οι άνθρωποι, αδύναμοι και τρωτοί, βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές τις τρομακτικές δυνάμεις όχι ως θύτες, αλλά ως θύματα.
Παρότι ο Εφ καταλαβαίνει καλύτερα απ` όλους τη μάστιγα, ούτε εκείνος μπορεί να προστατεύσει τους αγαπημένους του.
Η πρώην σύζυγός του, η Κέλι, έχει μεταμορφωθεί σε πλάσμα της νύχτας που διψά για αίμα και καραδοκεί να πάρει το γιο τους, τον Ζακ. Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται σε μια κλωστή.
Ο Εφ με τους δικούς του, μαζί με τον πρώην ακαδημαϊκό, επιζώντα του Ολοκαυτώματος Αβραάμ Σετρακιάν και τον εξολοθρευτή παρασίτων Βασίλι Φετ, ενώνονται με μερικούς περιθωριακούς για να ανατρέψουν ένα μέλλον που τους επιφυλάσσει κάτι πολύ χειρότερο από τον αφανισμό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:26:41