Η βάση είναι σε διαδικασία εμπλουτισμού δεδομένων

H αναβάθμιση της βιβλιογραφικής βάσης οσδέλnet βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες σε επίπεδο λειτουργικότητας της βάσης και πλέον το βάρος πέφτει στη συμπλήρωση και στον εμπλουτισμό των δεδομένων. Σε αυτό το στάδιο η συμβολή των χρηστών, εκδοτών και δημιουργών, είναι καθοριστικής σημασίας.

Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε εσάς, εκδότες και δημιουργούς, ζητώντας αρχικά, να ελέγξετε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη καταχωρίσει στην καρτέλα σας και στη συνέχεια να διορθώσετε ή να συμπληρώσετε τις εγγραφές, όπου αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αρτιότερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση του συγγραφικού και εκδοτικού σας έργου στη βάση.

Οι εκδότες θα χρειαστεί να ελέγξετε την ορθότητα του λογότυπου και των στοιχείων επικοινωνίας που εμφανίζονται στην καρτέλα σας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε καινούργιο αρχείο για τον λογότυπό σας, θα πρέπει να είναι αρχείο εικόνας, κατά προτίμηση τύπου .jpg. Η καρτέλα σας θα ολοκληρωθεί με την καταχώριση του ιστορικού του εκδοτικού σας οίκου, το οποίο θα πρέπει να σταλεί σε αρχείο Word, που δεν θα ξεπερνά τις 300 λέξεις. Επίσης αν έχετε στη διάθεσή σας σύντομα βιογραφικά, μέχρι 250 λέξεις, καθώς και φωτογραφίες των δημιουργών με τους οποίους συνεργάζεστε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3849118 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση osdelnet@osdel.gr, προκειμένου να συνεννοηθούμε για τις επιμέρους λεπτομέρειες της μαζικής αποστολής τους.

Οι δημιουργοί, συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι, ανθολόγοι και επιμελητές, μπορείτε να αποκτήσετε την ατομική σας σελίδα στην οσδέλnet και να έχετε στο εξής ένα σημείο αναφοράς για τα έργα σας. Παρακαλούμε να μας στείλετε ένα σύντομο, επικαιροποιημένο βιογραφικό σας σημείωμα και αν το επιθυμείτε και μια φωτογραφία σας, διαστάσεων 400x400px περίπου, για να αναρτηθούν στη σελίδα σας.

Τα προς ανάρτηση υλικά θα πρέπει να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση osdelnet@osdel.gr. Όλα τα στοιχεία που θα αναρτηθούν στην καρτέλα σας, μπορούν να αλλάξουν ή να επικαιροποιηθούν από εσάς, ανά πάσα στιγμή ή όποτε κρίνετε ότι είναι απαραίτητο, εύκολα και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Στόχος της οσδέλnet είναι να αποτελέσει τον οδικό χάρτη της ελληνικής εκδοτικής παραγωγής, ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο, στα χέρια των επαγγελματιών του βιβλίου, των ακαδημαϊκών, των ερευνητών και των αναγνωστών που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες τους. Η συμβολή σας στην επίτευξη του στόχου αυτού είναι πολύτιμη και καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του εγχειρήματος.